Skip to main content
We are renovating the ROTO ECO website for you. As a result, some features may be disabled.
 • конечно доволно вода за секого
  пречистителни станици
  за станбени или одморалишта и бизниси
 • We Are Tico theme
  We plan for you
  We are a global branding agency helping companies to communicate
  through vision and imagination.

Паметни решенија за самостојно ракување и рециклирање на вода

компанијата ROTO

РОТО е семејно претпријатие со повеќе од 60 години традиција. Производството е организирано во 4 држави, каде што во шест фабрики прозведуваме преку 4000 различни пластични производи под 6 трговски марки, со кои сме присутни во 52 држави на сите континенти.

РОТО е лидер во Европа во областа на развојот и производството на пречистителни станици и други еколошки производи. Во последните 2 децении вградивме преку 20.000 решенија за чиста и отпадна вода во Европа, Африка, Азија и САД.

Повеќе за компанијата ROTO

Нашата локација

Vinica
zoran@roto.mk
+389 754 04 671

Нудиме целосни решенија

На ROTO, ние им нудиме на нашите клиенти комплетни решенија. Нашите експерти ќе ве известат за изборот на соодветно решение и ќе го испорачаме производот и ќе го инсталираме професионално и ќе ве обучуваат за управување.

Дали размислувате за купување на пречистителна станица или резервоар за вода?

Вести